02/01/2018

Nova tapa «Oli de l’Empordà»

El passat dissabte 16 de desembre la DOP Oli de l’Empordà va fer la presentació de la nova collita a Girona. Els productors varen presentar la nova collita, que ha arribat aquest 2017 als 400.000 litres de producció. Es tracta de la quantitat més alta dels últims tres anys, si bé és una xifra “raonable” en relació al nombre d’oliveres que hi ha repartides per l’Alt i el Baix Empordà. Els productors de la DOP són  –Empordàlia SCCL, Xavier Maset Isach, Trull Ylla SL, Oli Serraferran (Oli de Ventalló SL), i Celler Cooperatiu d’Espolla SCCL–.

Nova tapa «Oli de l’Empordà»
Jaume Vila, del restaurant la Banyeta i del col·lectiu de cuina Girona Bons Fogons, va preparar una tapa elaborada amb formatge del Mas Borni, carabassa, avellanes, paté d’olives i oli de la DOP. Els assistents que ho desitgin podran provar la tapa a la mateixa parada a l’exterior del Mercat del Lleó.
A més, per promocionar l’oli de la nova collita, es van poder tastar els olis dels productors durant tot el mes de desembre als restaurants adherits al col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons –Duc de l’Obac, El Celler de Can Roca, La Banyeta, La Riera de Sant Martí Vell, Massana, Occi; Umai, Divinum, Novara Hotels i EGG Gastronomia–.

Amfitrions de la nova collita d’oli de la DOP Empordà

01/01/2017

Col·laborem amb la DOP Oli de l’Empordà

14/12/2017

Nova tapa «Oli de l’Empordà»

02/01/2018

Apunta't al nostre butlletí:

COL·LECTIU GIRONA BONS FOGONS
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies

Ens podeu escriure a: info@gironabonsfogons.cat

gironabonsfogons