03/02/2016

Es presenten les 10es Jornades de la tòfona a Girona organitzades pel col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons

De l’1 al 28 de Febrer, el col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons celebra les ja tradicionals Jornades de la Tòfona incorporant a les seves cartes, diversos plats el·laborats amb aquest fantàstic producte.

Durant un mes, als restaurants que formen part d’aquest grup gastronòmic, hi trobarem de manera destacada, diferents propostes de plats i postres on hi ha la tòfona com a element destacat.

Aquest matí s’han presentat les jornades al taller de reparació de metalls de Joan Ensesa, un dels espais més singulars del Barri Vell de Girona, seu de l’antic teatre Odeon que compta amb una estructura metal·lica d’Alexandre Gustave Eiffel
Els assistents han pogut gaudir d’un esmorzar a base de coca de pa amb botifarra d’ou a la graella, foie de CollVerd i oli extra-verge SerraFerran i tòfona ratllada . Aquest tast l’hem acompanyat amb cava Revardí, el·laborat pels germans Vila del restaurant la Banyeta.

Hem aprofitat aquest acte per a presentar un nou membre del nostre col·lectiu de cuina, en Rodrigo Palet del restaurant Umai

Girona Bons Fogons està format per els cuiners dels restaurants:

La Banyeta, Cal Ros, Celler de Can Roca, Duc de l’Obac, Egg gastronomia Massana, Occi, La Riera de Sant Martí Vell i Umai.

Amfitrions de la nova collita d’oli de la DOP Empordà

01/01/2017

En marxa les 14es Jornades de la tòfona de Girona Bons Fogons

27/02/2020

Es presenten les 10es Jornades de la tòfona a Girona organitzades pel col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons

03/02/2016

Apunta't al nostre butlletí:

COL·LECTIU GIRONA BONS FOGONS
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies

Ens podeu escriure a: info@gironabonsfogons.cat

gironabonsfogons