03/02/2016

Es presenten les 10es Jornades de la tòfona a Girona organitzades pel col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons

De l’1 al 28 de Febrer, el col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons celebra les ja tradicionals Jornades de la Tòfona incorporant a les seves cartes, diversos plats el·laborats amb aquest fantàstic producte.

Durant un mes, als restaurants que formen part d’aquest grup gastronòmic, hi trobarem de manera destacada, diferents propostes de plats i postres on hi ha la tòfona com a element destacat.

Aquest matí s’han presentat les jornades al taller de reparació de metalls de Joan Ensesa, un dels espais més singulars del Barri Vell de Girona, seu de l’antic teatre Odeon que compta amb una estructura metal·lica d’Alexandre Gustave Eiffel
Els assistents han pogut gaudir d’un esmorzar a base de coca de pa amb botifarra d’ou a la graella, foie de CollVerd i oli extra-verge SerraFerran i tòfona ratllada . Aquest tast l’hem acompanyat amb cava Revardí, el·laborat pels germans Vila del restaurant la Banyeta.

Hem aprofitat aquest acte per a presentar un nou membre del nostre col·lectiu de cuina, en Rodrigo Palet del restaurant Umai

Girona Bons Fogons està format per els cuiners dels restaurants:

La Banyeta, Cal Ros, Celler de Can Roca, Duc de l’Obac, Egg gastronomia Massana, Occi, La Riera de Sant Martí Vell i Umai.

Es presenten les 10es Jornades de la tòfona a Girona organitzades pel col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons

03/02/2016

Onzenes jornades de l’arròs del 15 de juny al 15 de juliol

16/06/2017

Onzena edició de les Jornades de la Tòfona

10/02/2017

Apunta't al nostre butlletí:

COL·LECTIU GIRONA BONS FOGONS
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies

Ens podeu escriure a: info@gironabonsfogons.cat

gironabonsfogons