De l’1 al 28 de Febrer, el col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons celebra les ja tradicionals Jornades de la Tòfona incorporant a les seves cartes, diversos plats el·laborats amb aquest fantàstic producte.
Durant un mes, als restaurants que formen part d’aquest grup gastronòmic, hi trobarem de manera destacada, diferents propostes de plats i postres on hi ha la tòfona com a element destacat.
Aquest matí s’han presentat les jornades al taller de reparació de metalls de Joan Ensesa, un dels espais més singulars del Barri Vell de Girona, seu de l’antic teatre Odeon que compta amb una estructura metal·lica d’Alexandre Gustave Eiffel
Els assistents han pogut gaudir d’un esmorzar a base de coca de pa amb botifarra d’ou a la graella, foie de CollVerd i oli extra-verge SerraFerran i tòfona ratllada . Aquest tast l’hem acompanyat amb cava Revardí, el·laborat pels germans Vila del restaurant la Banyeta.
Hem aprofitat aquest acte per a presentar un nou membre del nostre col·lectiu de cuina, en Rodrigo Palet del restaurant Umai
Girona Bons Fogons està format per els cuiners dels restaurants:
La Banyeta, Cal Ros, Celler de Can Roca, Duc de l’Obac, Egg gastronomia Massana, Occi, La Riera de Sant Martí Vell i Umai.