La Banyeta

Jaume Vila

Els germans Vila, Jaume i Ferran regenten aquest restaurant situat entre Girona i Banyoles, que ens ofereix una cuina de mercat, moderna i ben treballada. Compta amb una exepcional carta de vins de tot el món, realitzada per en Ferran, un dels més reconeguts sumeliers del moment.

Té una capacitat de 40 comensals repartits en dos menjadors independents. Tanquen els dimars, els diumenges nit i els dilluns nit, tot i que obren per encàrrec. Disposen de servei de càtering per banquets, celebracions privades i d’empresa. Ofereixen en cada esdeveniment, una oferta gastrònomica única.

 

Tipus de cuina
de mercat a càrrec de Jaume Vila. El restaurant La Banyeta, de Palol de Recardit, ofereix una cuina de qualitat elaborada amb productes del territori com el bou jove de Sant Mer, el xai o les hortalisses de Banyoles
Especialitats
transmetre el producte de temporada al client. Algunes de les seves especialitats són el melós de vedella amb fetge, el milfulls de gambes o el foie cremat amb "toffee" de llima
Capacitat
40 comensals repartit en dos menjadors independents
Preu mig carta
a partir de 30 €
Menús
Menús per grups, Menú degustació (3 entrants,1 peix,1 carn i 2 postres)
Cuina per celíacs
pràcticament tota la carta ès apte per celíacs tret d´alguns plats. Millor informar-ne al restaurant per tal de preparar-nos millor.
Adaptat minusvàlids
Semiadapatat amb rampa
Parking
Aparcament propi
Wi-fi
Punts turístics
pou del glaç i castell de Palol de Revardit, el Parc de les coves prehistòriques de Serinyà i el Parc Neolític de la Draga a Banyoles
Altres dades
Restaurant regentat perls germans Vila. Ferran (somelier i cap de sala) i Jaume Vila(cuina). La filosofia del restaurant ès que el client es senti com a casa amb un tracte cordial i una cuina senzilla però acurada. Es fan events personalitzats dintre i fora el Restaurant. Els caterings que oferim són tots diferents. Són únics en cada ocasió
La Banyeta
Crta. Girona - Banyoles, km 11
17843 - Palol de Revardit (Pla de l'Estany)
972 594 193
Descans setmanal: Dimarts, diumenge nit i dilluns nit. (obrim per encàrrec)

Duc de l’Obac

Josep Sabrià

El Celler de Can Roca

Joan Roca

EGG Gastronomia

Toni Vallory

La Banyeta

Jaume Vila

La Riera de Sant Martí Vell

Jimena Apellániz

Massana

Pere Massana

Occi

Sergi Ballús

Umai

Rodrigo Palet

Divinum

Jose Delgado

Pere Malagelada

COL·LECTIU GIRONA BONS FOGONS
iglésiesassociats