Duc de l’Obac

Josep Sabrià

A mig camí de Girona i d’Anglès, als peus de les Guilleries, en una fantàstic entorn natural, a la població de Bonmatí, Josep Sabrià us ofereix a l’entorn d’una masia centenària i restaurada, els seus plats, de cuina tradicional catalana i gironina i uns més que coneguts arrossos i plats de peix, que varien tenint en compte els diferents productes que ens ofereixen les diferents temporades o èpoques de l’any, ens transmeten els coneixements de la cultura gastronòmica catalana.

La seva carta de vins i caves, compta amb més de 50 referències de diferents D.O. El restaurant disposa d’una capacitat de 40 comensals. Tanca els dimarts.

Tipus de cuina
Cuina catalana seguint temporades a càrrec de Josep Sabrià
Especialitats
Arrossos i peix
Carta de vins
Extensa carta de vins i caves amb 50 referències
Capacitat
50 persones
Preus
Menús migdies a 11€ + IVA. Carta 25-30€. Sopars per grups 25€
Aparcament propi
Just al costat del Restaurant
Punt turístics propers
Pont Romànic Sant Julià de Llor, Bonmatí, Vies verdes i rutes BTT
Duc de l’Obac
C/ Amer, s/n
17164 - Bonmatí
972 420 977

Duc de l’Obac

Josep Sabrià

El Celler de Can Roca

Joan Roca

EGG Gastronomia

Toni Vallory

La Banyeta

Jaume Vila

La Riera de Sant Martí Vell

Jimena Apellániz

Massana

Pere Massana

Occi

Sergi Ballús

Umai

Rodrigo Palet

Divinum

Jose Delgado

Pere Malagelada

COL·LECTIU GIRONA BONS FOGONS
iglésiesassociats