14/12/2017

Col·laborem amb la DOP Oli de l’Empordà

Dissabte 16 de desembre la DOP Oli de l’Empordà farà la presentació de la nova collita a Girona. Durant tot el matí s’instal·larà a l’exterior del Mercat del Lleó un espai per donar a conèixer l’oli nou de la DOP Empordà. En aquest punt es podrà tastar i adquirir l’oli nou directament dels productors de la DOP –Empordàlia SCCL, Xavier Maset Isach, Trull Ylla SL, Oli Serraferran (Oli de Ventalló SL), i Celler Cooperatiu d’Espolla SCCL–.

Nova tapa «Oli de l’Empordà»
Jaume Vila, del restaurant la Banyeta i del col·lectiu de cuina Girona Bons Fogons, ha preparat per a l’ocasió una tapa elaborada amb formatge del Mas Borni, carabassa, avellanes, paté d’olives i oli de la DOP. Els assistents que ho desitgin podran provar la tapa a la mateixa parada a l’exterior del Mercat del Lleó.

Promoció en els restaurants de Girona Bons Fogons
A més, per promocionar l’oli de la nova collita, es podran trobar durant tot el mes de desembre als restaurants adherits al col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons –Duc de l’Obac, El Celler de Can Roca, La Banyeta, La Riera de Sant Martí Vell, Massana, Occi; Umai, Divinum, Novara Hotels i EGG Gastronomia– que disposaran d’aquest oli a les seves taules.

 

Onzenes jornades de l’arròs del 15 de juny al 15 de juliol

16/06/2017

Es presenten les 10es Jornades de la tòfona a Girona organitzades pel col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons

03/02/2016

Col·laborem amb la DOP Oli de l’Empordà

14/12/2017
COL·LECTIU GIRONA BONS FOGONS
gironabonsfogons